Pablo Escobar Fia Könyv, Escobar Fia: Az Elsőszülött - Roberto Sendoya Escobar -...

Escobar azért nézett fel Riinára, mert ő tudta, hogyan kell térdre kényszeríteni egy államot terrorizmus révén. Én Totò Riina nevét először apám szájából hallottam, számára Riina volt a referenciapont – nyilatkozta portálunknak Juan Pablo Escobar Henao, aki hangsúlyozta azt is, hogy kész csoda volt, hogy életben maradtak apja halála után: Mindenünket elvették, több mint 200 millió dollárról volt szó. Mindent átadtunk: az összes ingatlant, villákat, palotákat, repülőket, gépkocsikat, készpénzt. Felszívódtak a híres kolumbiai ködben Az egyetlen igazi ok, ami miatt még ennek ellenére is meg akarták ölni, az az volt, hogy attól tartottak, bosszút áll az apjáért, akinek emberei közül a háború végére alig maradtak, ráadásul ők átálltak Escobar ellenfeleihez, mert életben akartak maradni. Egy időben a kormány adott védelmet a család számára, de ez egy eléggé sajátságos "védelem" volt. Miközben "vadul védtek minket", heten közülünk "eltűntek". Felszívódtak a híres kolumbiai ködben – mondta. Azon a megbeszélésen, amikor eldöntötték, hogy mégsem ölnek meg, ott volt az apai nagyanyám, aki nem a mi pártunkon állt, hanem az egyik ellenséges kartellhez tartozott.

  1. Escobar fia: az elsőszülött - Roberto Sendoya Escobar -...
  2. Apám, a drogbáró | 9789632278179
  3. Roberto Sendoya Escobar - Escobar fia: Az elsőszülött | 9789635820214
  4. Könyv: Phillip Witcomb: Escobar fia, az elsőszülött

Escobar fia: az elsőszülött - Roberto Sendoya Escobar -...

Eltévesztették a kocsit, apám barátja meghalt, apám erre azt mondta: ez szerintem hiba volt. Totò Riina, a példakép Juan Pablo Escobar Henao kiemelte azt is, hogy ami a leginkább megdöbbentette emellett, az az intézményesített erőszak volt. Gyilkolták az igazságszolgáltatáshoz tartozó személyeket, rendőröket, ők, illetve a hadsereg pedig a szegénynegyedben gyilkolta az Escobar által felfegyverzett gyerekeket, de Juan Pablo fejére is vérdíjat tűztek ki. Az apja szerinte arra a következtetésre jutott, hogy jobb, mint a hatósági személyek, mert ő legalább bevallotta, hogy egy bűnöző, míg a rendőrök az egyenruha mögé bújtak. Ugyanakkor elmondta az apjáról, hogy ő a legeslegszélsőségesebb ember volt: extrém módon szerette a közvetlen családját, de extrém módon volt erőszakos is, és az életét, a vagyonát tíz százalékban élvezte csak. Escobar fia megemlítette továbbá, hogy a rettegett olasz maffiavezért, a Giovanni Falcone vizsgálóbírót 1992-ben egy autópályával együtt felrobbantó Totò Riinát tisztelte leginkább apja a bűnözők közül, őt tartotta mesterének.

Apám, a drogbáró | 9789632278179

  1. Steven Greer - Sirius teljes mozifilm magyarul HUN SUB | Oktató videók
  2. Samsung telefon ikonok jelentése 2
  3. Oktatási hivatal felvételi feladatsorok
  4. Könyv: Mr. Escobar (Juan Pablo Escobar)
  5. Juan Pablo Escobar - Könyvei / Bookline - 1. oldal
  6. Mr. Escobar - Apám titkai
  7. Google hangouts belépés lakossági
  8. A rettegett kokainbáró, Pablo Escobar fia a PS-nek: Tarantino sem tudott volna olyan vérengzést kitalálni, mint ami a drogháború alatt folyt Kolumbiában - PestiSrácok
  9. Apám, a drogbáró | 9789632278179
  10. Escobar fia: az elsőszülött (A) - A legújabb könyvek 28-30%
  11. Escobar fia: az elsőszülött - Roberto Sendoya Escobar /Szállítási sérült/ | Pepita.hu

Roberto Sendoya Escobar - Escobar fia: Az elsőszülött | 9789635820214

Könyv: Phillip Witcomb: Escobar fia, az elsőszülött

Ő volt az, akinek eszébe jutott, hogy a vagyon átadásáért cserébe (amiből ő is részesedni akart) hagyjuk meg az életét a gyereknek. Az ellenséges kartellek vezetőinek ettől hányingerük lett, nem akartak hinni a fülüknek, hogy valaki ilyen szintre süllyedjen, hogy a pénzért a családja ellen fordul. Az apám legelszántabb ellenségei könyörültek meg végül rajtam. Ez egy csoda volt, de megtörtént. Megmondták: életben maradsz, de szegény leszel – emelte ki Escobar fia, hozzátéve, hogy az apja által irányított kábítószer-kereskedelemre már a vagyon átadása előtt rátették ellenségei a kezüket, de szerinte Escobar halála után csak rosszabb a helyzet e tekintetben Kolumbiában. Bérgyilkosok Budapesten Azzal kapcsolatban, hogy a kolumbiai drogkartelleknek lehetnek-e akár közvetlen, vagy közvetett módon magyar kapcsolatai, azt mondta, hogy ezt nem lehet kizárni. Megemlítette, hogy amikor merényletkísérletet követtek el Budapesten a kolumbiai nagykövet ellen, az is azt bizonyította, hogy már apjának is voltak magyar kapcsolatai: ha ez már akkor megtörténhetett, hogy bérgyilkosokat tudott apám küldeni Budapestre, akkor mi lehet most?

Elmondta azt is, hogy apja legszörnyűbb tette nem is az igazságügyi miniszter likvidálása volt, hanem amikor elhelyezett egy bombát, ami a bikaviadal-téren robbant fel. Én pont apámmal voltam és láttuk a hírekben, hogy történt egy merénylet, 23 halott, már elindult a nézőközönség az arénából és akkor robbant a bomba. Emlékszem, hogy iszonyatosan megrázott és meg is kérdeztem apámtól, hogy mit tettél? Hogy lehet elhelyezni egy bombát egy nyilvános helyen, ahol a barátaink, a rokonaink, szeretteink is ott lehetnek? Én azt mondtam neki, hogy a saját édesanyádat is megölhetted volna, mert tudott volt, hogy nagyon szeretett bikaviadalra járni. Belehaltam a válaszába. Azt mondta: fiam, a háború az háború. Akinek meg kell halnia, az meghal. Ebbe beleértette a saját anyját is. A legiszonyatosabb az a hidegség volt, ami áradt belőle – tette hozzá, megemlítve, hogy egyetlen dolgot "bánt meg" apja az életében: egyszer hallottam, hogy megbánt valamit, amikor tévedésből az emberei meggyilkolták egyik barátját, egy kormányzót, mert a kocsija nagyon hasonlított egy olyan tábornoknak a kocsijához, akit el akartak tenni láb alól.

szuezi-csatorna-egyiptom
August 11, 2022, 2:04 am